Teamleden

Sven van der Leeden

Mijn naam is Sven van der Leeden. Ik ben 25 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in het kleine maar fijne Roggel. Ik breng mijn vrije tijd graag door met vrienden, het liefst op het terras met een lekkere Tripel Karmeliet erbij. Schrijven, piano spelen en koken zijn andere hobby’s die ik ook maar al te graag doe. In het dagelijkse leven werk ik in het onderwijs en dat doe ik met veel plezier.

Sinds mijn afstuderen als basisschoolleerkracht ben ik al werkzaam op OBS Harlekijn in Blerick.

Dit was tevens de plek waar ik voor de eerste keer over de Roparun hoorde. De dochter van een van mijn huidige teamgenoten gaf destijds een boeiende spreekbeurt over de Roparun. Dit heeft enorm veel indruk op me gemaakt en een belletje naar vader was dan ook snel gebeurd.

Via hen ben ik in contact gekomen met Team Knooppunt Running 4 Life, een toffe groep die me zeer prettig hebben ontvangen.

Tot op heden staat de teller op 1 Roparun, al was dit afgelopen jaar een aangepaste, binnenlandse versie vanwege corona. Ik hoop nog langer onderdeel te kunnen zijn van deze leuke groep mensen en me zo in te zetten voor dit goede doel. Ook in juni sta ik weer paraat om als fietser/navigator mijn bijdrage te leveren.