Sponsoren

Team Running for Life is op zoek naar bedrijven die ons een warm hart toedragen en dit willen uitdrukken in een financiële bijdrage. Met deze bijdrage kunnen wij de o.a de organisatorische kant van de RopaRun bekostigen. 

Het zorgt voor continuïteit in deelname van ons team aan de Roparun, om te kunnen doen waar we goed in zijn: met een sportieve prestatie geld inzamelen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Vanaf een bijdrage van € 100,- heeft u als bedrijf de mogelijkheid om sponsor te worden, daarnaast staan wij uiteraard ook open voor sponsoring in natura, neem daarvoor contact op via e-mail of één van onze teamleden.

Download sponsorformulier voor de mogelijkheden en stuur deze ingevuld retour naar sponsoring@teamrunningforlife.nl.

Klik op de logo’s om meer te weten te komen over onze sponsoren.

Stichting Running for Life is gevestigd te Venlo en heeft de ANBI status verkregen van de Belastingdienst.

Team Knooppunt Running for Life is een langdurige samenwerking aangegaan met Knooppunt Centrum voor Gezondheid.

Hoofdsponsor

Knooppunt Centrum voor Gezondheid

Knooppunt Centrum voor Gezondheid

Jouw gezondheid, dat is onze focus. Naast het snel en adequaat behandelen van uiteenlopende gezondheidsklachten richten wij ons op het bevorderen van een gezonde leefstijl. Daarvoor brengen we een breed scala aan specialisten en disciplines bij elkaar onder één dak. Op die manier kunnen we je altijd een zinvolle behandeling op maat bieden. Een behandeling die jou echt verder helpt. Of het nu gaat om acute klachten, sportblessures, chronische pijnen, klachten bij zwangerschap, ouderdomspijn, pijn bij ziekte, psychisch in de knoop zitten, of overgewicht: Knooppunt Centrum voor Gezondheid heeft voor elke gezondheidsklacht de best passende oplossing. Niet voor niks is onze praktijk door de Nederlandse zorgverzekeraars beoordeeld als Topzorg en PlusPraktijk. Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg via een multidisciplinair centrum voor gezondheid waarbij de mens centraal staat. Knooppunt Centrum voor Gezondheid heeft geen wachttijden.

Sponsoren