Teamleden

Yvette Roelofs

Mijn naam is Yvette Ressel, 43 jaar. Samen met mijn partner en lieve kids, Lize en Jens wonen we in Belfeld; heerlijk landelijk en dicht bij het bos. Het gezinnetje is compleet met hond Yoda, 2 poezenzusjes Nala en Snoes en onze 2 konijnen Rozie en Flapper.

Ik werk al jaren met veel plezier en passie als orthopedagoog, binnen het onderwijs en de jeugdsector. In mijn vrije tijd vertoef ik regelmatig, met of zonder kids, in het bos en kan daarnaast intens genieten van de natuur, reizen en sporten (hardlopen, fietsen en zwemmen).

Voor mij wordt het de 5de keer dat ik als loper ga deelnemen aan de Roparun en 1 keer heb ik de Roparun als fietser ervaren. Ik heb de Roparun altijd een mooi initiatief gevonden. Ik ben trots om deel uit te mogen maken van het team Knooppunt Running4life; een fijne club mensen die zich inzetten voor het enigszins draaglijker maken van het, vaak veel te korte, leven met deze vreselijke ziekte. De combinatie van het sportieve element, de samenwerking in een team en samen zo veel mogelijk geld ophalen voor dit goede doel maakt het voor mij heel bijzonder. Hoe klein het ook is, ik bij blij dat ik op deze manier iets kan en mag bijdragen. Voor al die vechters én met mijn dierbaren die het gevecht niet mochten winnen in mijn gedachten.……