Teamleden

Tim Schreurs

Ik ben Tim Schreurs, 49 lentes jong. Samen met Petra en onze kinderen Luuk en Evi woon ik in Blerick.

In het dagelijks leven probeer ik al zo’n 25 jaar Havo/Vwo-leerlingen op het Raayland College in Venray de fijne kneepjes van de wondere wereld der biologie bij te brengen. 

In mijn vrije tijd wil ik graag bewegen. Ik ben al ruim 35 jaar lid van Atletiekvereniging Scopias en noem mezelf een allround atleet met een voorliefde voor baanatletiek (meerkamp en (speer)werpen). Ook op de weg ben ik jaren actief geweest maar de laatste jaren vinden kuiten en achillespezen dat niet altijd meer zo’n goed idee. Om toch in conditie te blijven ben ik meer gaan skeeleren en mountainbiken en vandaaruit ben ik gevraagd als fietser voor de Roparun. Ik heb ervaring in het begeleiden van hardlopers op de fiets door enkele deelnames aan de helaas niet meer bestaande estafetteloop Vaals-Venlo.

Naast de sportieve uitdaging ga ik ook graag met het team aan de slag om zoveel mogelijk geld op te halen voor ons gezamenlijke doel. Vanuit mijn rol als mentor in het VO heb ik verschillende keren gezien hoe palliatieve zorg niet alleen voor de patiënt maar ook voor zijn of haar omgeving een belangrijke rol kan spelen. Daarvoor zet ik me graag in.