Teamleden

Jolanda Carpay

Ik ben Jolanda Carpay, in april 1973 geboren in Roparun finishplaats Rotterdam. Na wat omzwervingen woon ik al weer heel wat jaren in Venlo. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier als oefentherapeut Cesar in Horst en voor Knooppunt op de 3 locaties. Daarnaast ben ik sportmasseur en de eerste 2 jaar ben ik in die functie meegeweest met de Roparun. Afgelopen jaar voor het eerst mogen proeven van de sportieve uitdaging als fietser, in een aangepaste halve editie. Nu opnieuw in Nederland en de volledige lengte van 48 uur en ruim 500 af te leggen kilometers met ons team.

In mijn vrije tijd lees, haak, brei, fiets en wandel ik graag en is studeren ook een uit de hand gelopen hobby. Daarnaast heb ik de eer om voorzitter te zijn van de Stichting Running for Life namens deze fijne club mensen.
Mijn belangrijkste drijfveer is iets te kunnen bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen met terminale kanker. Ik heb in mijn directe omgeving een aantal voor mij zeer belangrijke mensen verloren aan deze ziekte, en van dichtbij gezien wat afzien betekent. Daarbij vergeleken is een weekend wakker blijven en aan het werk zijn op welke manier dan ook een peulenschil.

Hopelijk kunnen we ook dit “Avontuur voor het Leven” met een fantastisch eindresultaat afronden. Druk bezig met de voorbereidingen nu, ik heb er zin in!