Teamleden

Jacqueline Driessen

Hallo daar! Ik ben Jacqueline Driessen en ik heb onlangs de ‘Sarah’-leeftijd behaald. 😉 Samen met mijn partner Wilfred woon ik in het charmante Steyl, waar we bekend staan als de “bezige bijen”. We zijn dol op buiten zijn, de natuur verkennen en sportief bezig zijn.

Als we niet op de fiets zitten, vind je ons wandelend over schilderachtige paden, rennend met volle energie, onze grenzen verleggend in de sportschool, zwemmend met krachtige slagen of met onze bokshandschoenen aan het ritme van onze passievolle harten volgend. En als we even niet aan het zweten zijn, klussen we graag, waarbij we onze handen gebruiken om onze omgeving mooier te maken of trekken we er met het camperbusje opuit.

Maar dat is niet alles! Diep van binnen voel ik de drang om anderen te helpen en te beschermen. Daarom run ik met trots mijn eigen bedrijf, de PreventieParaplu, dat zich bezighoudt met preventie in de ruimste zin van het woord. Ik werk als projectleider voor oefenleiders bij het Netwerk Acute Zorg Limburg, waar ik cursussen ontwikkel, zorgbeelden verzorg en oefeningen begeleid. Vanuit de PreventieParaplu geef ik ook trainingen en coaching op het gebied van meervoudige intelligenties, en help ik teams op een creatieve manier innovatieve oplossingen te vinden.

Ik heb ook een verleden als ambulancechauffeuse, waar ik vaak heb gezien welke impact ziekte en ongeneeslijke aandoeningen hebben op mensenlevens. In die kwetsbare momenten heb ik geleerd hoe belangrijk het is om een beetje extra levensvreugde toe te voegen.

Deze persoonlijke ervaringen en de ontmoetingen met dierbaren in mijn omgeving hebben mijn motivatie versterkt om me in te zetten voor de palliatieve zorg. Het is een rode draad geworden in ons leven, het hele jaar door, samen met ons team organiseren we diverse inzamelingsacties om geld in te zamelen, en wanneer het Pinksterweekend is aangebroken, rennen en fietsen we als Team 361 Running for life +- 550 km door Nederland om gezamenlijk in Rotterdam aan te komen. Daar aan de finishlijn van de Roparun, komt ons gezamenlijke doel tot leven: een liefdevolle donatie doen aan hen die het nodig hebben.

Ik geloof met heel mijn hart dat wanneer we samen zijn, we de kracht hebben om elke last te dragen, elke hindernis te overwinnen en elke herinnering te kleuren met pure schoonheid.

GO FOR IT !!!!