Teamleden

Pascal Schouten

Ik ben Pascal Schouten 49 jaar en woonachtig in Blerick. Getrouwd met Marjoleine en trotse vader van 3 dochters. Amber, Elyse en Yris.

In mijn vrije tijd fiets ik graag met de mountainbike of racefiets. Verder ben ik nog actief bij hockeyclub Delta Venlo als scheidsrechter. In mijn dagelijks werk ben ik werkzaam bij MGG Netherlands als magazijnbeheerder in Tegelen
Nu voor de 3e keer mee met Team Knooppunt Running for life. In 2021 de korte route door het Limburgse en Brabantse land en door de eigen woonplaats.

Als navigator mee onderweg een team op de goede weg helpen en houden is mijn taak. Dit jaar door ons eigen Nederland en we moeten helaas ook dit jaar de geweldige doorkomsten op de Frankrijk/België route missen.
In de werkgroep logistiek houden wij ons bezig met de planning van vervoer en het regelen van alle logistieke beslommeringen. Van het regelen van vervoer tot en met de aankomst terug in Venlo zijn wij druk bezig om alles vlekkeloos te laten verlopen.
De Roparun is een uitdaging die elke keer weer een geweldige ervaring is. En voor mij persoonlijk is het doel van de Roparun een van de beste die er is. Het leven van mensen met kanker dragelijker
maken.

Voor de 2e keer gaat mijn dochter Amber mee in de catering. Begonnen als oproepkracht maar inmiddels niet meer te missen binnen het catering team. Haar vriend Stanley gaat dit jaar voor 1e keer mee en zal het team catering versterken.

Ook de gezamenlijke momenten met het team zijn geweldig. Samen tegen de vermoeidheid vechten en genieten van de speciale momenten onderweg. Doorkomsten waar je het haar van rechtop gaan staan, waar complete dorpen en steden uitlopen om je een hart onder de riem steken.
Het wordt voor mij de 5e Roparun waar ik aan ga deelnemen een lustrum dus.

Gr Pascal Schouten