Teamleden

Christian Eulenpesch

Ik ben Christian Eulenpesch, 49 jaar en getrouwd met Nicole en vader van 3 fantastische dochters. In het dagelijks leven ben ik IT manager bij Medtronic in Heerlen. Ik doe alweer voor de 6de keer mee met de Roparun, alle keren als chauffeur/navigator.

Waarom ik mee doe aan de Roparun? Het is een groots evenement 520KM rennend van Parijs naar Rotterdam, een echt avontuur met een gouden rand. En het is juist die rand wat mij de energie geeft om mee te doen. Mee doen betekent ook geld werven voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. De inspanning die ik die drie dagen ga/moet leveren staat in schril contrast voor de mensen elke dag weer het gevecht van hun leven aangaan.

Het is een echt inspannende tocht en je komt jezelf – meer dan eens – tegen, maar toch bij de inspanningen van hen is dat wat wij doen niets……. Je wordt heel klein als je een briefje leest wat je in je handen gedrukt krijgt, of dat ene spandoek: Mijn papa heeft een hersentumor. Dankzij jouw inspanningen tijdens de ROPARUN kan hij nog een beetje genieten van het leven. Dankjewel!’- Lot 6 jaar.

Kortom, Ik doe het graag en als het aan mij ligt nog wel een aantal jaren. En – maar dat hadden enkele van jullie al gemerkt – ik kom ook om een bijdrage van jullie vragen….

Groet,

Christian