Teamleden

Anouk Eulenpesch

Mijn naam is Anouk Eulenpesch en ik ben 19 jaar.

Dit jaar ga ik voor de 1ste keer mee.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend of met mijn vriendinnen. In het dagelijks leven werk ik als onderwijsassistente bij Van Harte dit doe ik met veel plezier.

Ik ga voor de eerste keer mee met de catering. Wel heb ik van de Roparun al vaker gehoord, want mijn vader zit ook in dit team maar die gaat mee als chauffeur. Ik hou van mensen verzorgen, en daarom draag ik graag een steentje bij in de catering. Ook dit jaar is het weer in Nederland in verband met de maatregelen nog met betrekking op de corona jaren. Voor ons hoeft dat de pret niet te bederven, want we gaan er evengoed een feestje van bouwen.

Ervaring met de catering heb ik wel, want ik heb 2 jaar bij de Klep mogen werken in de bediening. Dit deed ik met heel veel plezier. Ik kijk er erg naar uit om de fietsers, lopers, chauffeurs en navigatoren lekker in de watten te leggen met een lekkere maaltijd.
Het doel van de Roparun motiveert mij ontzettend erg om mensen met kanker het leven een stuk aangenamer te maken.

Samen met mijn vader, zusje en een vriendin die ik al 12 jaar ken maken we de Roparun op onze eigen manier bijzonder. Je komt met veel mensen samen en je steunt de mensen om je heen.

Ik heb er heel veel zin in en hopelijk zie ik jullie langs de kant!

Groetjes,
Anouk Eulenpesch