Teamleden

Amber Schouten

Mijn naam is Amber Schouten en ik ben 18 jaar.

Dit jaar ga ik voor de 3e keer mee.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool of kijk ik op de bank lekker Netflix.
Ik ga al 3 jaar mee met de catering en samen met mijn klein teampje zorg ik ervoor dat de rest van het team met de goede brandstof voor het uiteindelijke doel kan gaan. Ook maak ik heerlijke koffie of de soep warm om de hardlopers, fietsers, navigators en chauffeurs even lekker in de watten te leggen.

Door enige maatregelen mogen we nu alleen door Nederland trekken maar dit mag de pret zeker niet bederven. En hopen we dat volgend jaar van alles weer mag.

Naast mijn hobby´s ben ik werkzaam in de bediening bij speciaal biercafé Brouwersplaats in Venlo. Hier werk ik nog niet heel lang maar voor gaande jaren was ik werkzaam bij een bakkerij in het dorp en een hotel/restaurant.
Ik heb ontzettend veel zin om dadelijk al mijn inzet te tonen en er een leuke tijd van te maken. Ook het doel van de Roparun motiveert mij ontzettend erg om mensen met kanker het leven een stuk aangenamer te maken.

Samen met mijn vader, vriend en een vriendin die ik al 12 jaar ken maken we de Roparun op ons eigen manier een stukje meer bijzonder. Je deelt het met heel erg veel verschillende mensen om je heen je emoties. Verdriet, blijdschap maar zeker ook het doorzettingsvermogen.

Ik heb er heel veel zin in en hopelijk zie ik jullie langs de kant!