Teamleden

Amber Schouten

Mijn naam is Amber Schouten en ik ben 19 jaar.

Dit jaar ga ik voor de 4e keer mee.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool of kijk ik op de bank lekker Netflix.
Ik ga al 4 jaar mee. In de voorgaande jaren was ik mee als catering. De catering zorgt ervoor dat de rest van het team met de goede brandstof voor het uiteindelijke doel kan gaan. Ook maakte ik heerlijke koffie of de soep warm om de hardlopers, fietsers, navigators en chauffeurs even lekker in de watten te leggen.

Dit jaar ga ik mee als chauffeuse. Samen met mijn vader in een busje. En hij als navigator. Ik kan niet wachten samen als vader en dochter dit avontuur aan te gaan.
Het goede nieuws van dit jaar is dat we weer van noord Frankrijk naar Rotterdam mogen trekken. Hier ben ik heel erg benieuwd naar maar bovenal heel erg veel zin in!

Naast mijn hobby´s ben ik werkzaam bij afdeling veiligheid van de gemeente Roermond. Hier loop ik nog stage. En studeer ik in juli af. Voor gaande jaren was ik werkzaam bij een bakkerij in het dorp, speciaal bier café en een hotel/restaurant.
Ik heb ontzettend veel zin om straks al mijn inzet te tonen en er een leuke tijd van te maken. Ook het doel van de Roparun motiveert mij ontzettend erg om mensen met kanker het leven een stuk aangenamer te maken.

Samen met mijn vader maken we de Roparun op ons eigen manier een stukje meer bijzonder. Je deelt het met heel erg veel verschillende mensen om je heen je emoties. Verdriet, blijdschap maar zeker ook het doorzettingsvermogen.

Ik heb er heel veel zin in en hopelijk zie ik jullie langs de kant!