Teamleden

Sonja Backus

Mijn naam is Sonja Backus. Moeder van twee fantastische kids en woonachtig in Venlo.

Sinds 2007 met veel plezier werkzaam in mijn eigen praktijk, Praktijk Aquila in Venlo.
Dit als gediplomeerd pedicure en afgestudeerd als zijnde Tarot Mediator.
Een hele leuke balans om met de buitenkant én de binnenkant van mensen bezig te zijn. Aandacht voor ieder, om weer met twee voeten stevig op de grond te kunnen staan en verder te kunnen lopen.

In 2019 ben ik voor de eerste keer meegaan met de Roparun, route Parijs-Rotterdam. Een geweldige belevenis, 48 non-stop doorgaan.
Samen met het team proberen we om op diverse manieren geld te verdienen om de palliatieve zorg mee te kunnen ondersteunen.
Als je dan de berichten mee leest in de media, waar het geld daadwerkelijk terecht komt, ben ik blij om hier een steentje aan bij te kunnen dragen. Het geeft mij een goed gevoel.

We hebben een jong en daardoor wat wisselend team maar desondanks zijn de teammomenten altijd een gezellige bijeenkomst.
Ieder heeft zijn of haar reden om mee te doen. Het is en blijft een mooie uitdaging om dit in teamverband tot een goed einde te brengen.
Niet alleen in het Roparun weekend maar het hele jaar door.
Zelf zit ik in de catering groep, in verband met mijn eigen werk is dit de handigste werkgroep voor mij.
Daarbij hou ik ervan om het team mee te kunnen verzorgen.

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” Ik ben dankbaar om hier een steentje aan bij te kunnen dragen.